Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

EURÓPAI DIÁKSPORT NAP 2024

Az idei tanévben immár nyolcadik alkalommal rendeztük meg iskolánkban az EURÓPAI DIÁKSPORT NAPJÁT 2024. szeptember 27-én pénteken. A sportesemény biztonságos lebonyolításában – hasonlóan a tavalyi évhez – nélkülözhetetlen segítséget nyújtottak az Érdi Városrendészeti Osztály, az Érdi Városi Polgárőr Egyesület és az Érdi Rendőrkapitányság munkatársai. Nagyon köszönjük munkájukat! Az időjárás is „kegyeibe fogadott” bennünket, hiszen kellemes időben zajlott le e nagyszerű esemény.

Ezen a napon intézményünk tanulói sportfelszerelésben érkeztek az iskolába. Az első három tanítási órát követően regisztráltuk a résztvevőket, amelynek alapján iskolánk tanulói 736 fővel vettek részt a sporteseményen.

A program 10.30 órakor közös zenés bemelegítéssel kezdődött. A szakszerű bemelegítést – az elmúlt évhez hasonlóan – „Besi” Bessenyei Enikő az érdi Masters Sportegyesület edzője vezette. Ezt követően minden résztvevő lefutotta a 2024 méteres távot. Ezt követte a felsős évfolyamok számára immár második alkalommal megrendezett Kőrösi Váltó futóverseny, amelyen kiderült, hogy melyik osztály „képviselői” a leggyorsabbak és legügyesebbek. Az iskolai tornaterembe az alsós évfolyamok tanulóit labdás-ügyességi programok várták. A sporteseményről készült fotókat Balogh Istvánnak köszönhetjük.

5/A OSZTÁLY

Magyar Léna

Szacsuri Lilla

Balla Benett

Balogh Zorán

6/A OSZTÁLY

Varga Dóra

Sefcsik Amanda

Lukács Dávid Olivér

Zimány Zoltán

7/C OSZTÁLY

Sandi-Barcsay Lili

Raffael Lili

Oláh Dániel

Polgár Márton

8/B OSZTÁLY

Dajkai Viktória

Kecskeméti Flóra

Józsa Noel

Pataki Samu

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram