Hajrá Érdi Férfi Kézilabda SE!

IDEGENBELI GYŐZELEM NAGYSZERŰ TELJESÍTMÉNNYEL

Az Érdi Férfi Kézilabda SE FU20 korosztályos csapata 2024. szeptember 14-én Vecsésen folytatta szereplését a Magyar Nemzeti Kézilabda Bajnokság 2024/2025. évi szezonjában. A Vecsési SE az első fordulóban magabiztos győzelmet aratott Kunszentmártonban, ennek ismeretében nehéz mérkőzésre számíthattunk az impozáns, új Halmy József Kézilabdacsarnokban. Bizakodásra adhatott okot, hogy együttesünk kiegészült nagyszerű irányítónkkal Erdősi Balázzsal és komoly lövőerővel rendelkező játékosunkkal Heits Gergellyel.

Mindkét csapat sok-sok technikai hibával kezdte a mérkőzést, az első és a második gólt is a Vecsési SE nagyszerű játékosa Krstev Dimitrija lőtte, amelyre Erdősi Balázs válaszolt. Az első játékrész óriási küzdelmet hozott, egyik gárdának sem sikerült nagyobb előnyre szert tennie. Egygólos vendégelőnnyel mehettek pihenőre a csapatok. A második játékrész is nagyszerű, küzdelmes játékot hozott, amikor is sikerült átvennünk a játék irányítását. A szebbnél szebb akciókat csak kicsit zavarta meg egy-egy kihagyott gólhelyzet vagy technikai hiba. A végjátékban már nem volt kétséges, hogy a mai napon melyik a jobb csapat. Nagyszerűen őrizte hálóját Érdi Zalán és a csereként beálló Gyapay Gellért is jól teljesített. A győzelmet egy kiváló csapatmunka eredményezte, amelyben sikerült a terheket egyenletesen elosztani, így mindenkinek jutott egy-egy szelet a képzeletbeli győzelmi tortából. Nem véletlen a kiemelt játékosok szép száma, hiszen Erdősi Balázs szuper teljesítménnyel rukkolt ki, Nagy-György Tamás egy-két kivételtől eltekintve higgadtan, koncentráltan és okosan játszott. A korosztályhoz képest fiatal Tóth Milán erőtől és akarattól duzzadó játéka példaértékű immár a második mérkőzésen is. Tóth Balázs Csaba szinte minden mérkőzésén megbízható teljesítményt nyújt, ma a legjobb oldalát mutatta meg. A szintén fiatal Tóth Botond szélsőposzton is megmutatta tehetségét, kicsit több bátorsággal, határozottsággal még jobb teljesítményre lesz képes! A szakmai stáb is „kitett magáért”, hiszen az ellenfél minden „húzására” volt válasza, nagyszerű, eredményes taktikát választottak, amelyet meg is tudtak játékosaik valósítani. Folytatás szeptember 25-én szerdán 17.30 órakor a Treff Sportcsarnokban.

2024. szeptember 14. 11.00 óra – Halmy József Kézilabdacsarnok Vecsés, Halmy József tér 1.

15/Bódog Bence, 1/Érdi Zalán, 44/Erdősi Balázs (5), 21/Fauszt Milán, 17/Gyapay Gellért, 66/Heits Gergely, 31/Kapuvári Vince, 19/Nagy-György Tamás Krisztián (5), 19/Tóth Balázs Csaba (5), 5/Tóth Botond (4), 10/Tóth Milán (8),

Szakmai stáb: Váraljai Ádám János vezetőedző / Narancsik Imre edző

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Twitter
Instagram